Bemutatkozás

A Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ, a Zalaegerszegi Női Szalon és a ZALÁÉRT Egyesület konzorciuma az EFOP 1.2.9-17 pályázati konstrukció keretében Család és KarrierPONT irodát működtet Zalaegerszeg belvárosában.

Az iroda célja a nők munkaerő-piaci helyzetének javítása, valamint a család és munka összeegyeztethetőségének előmozdítása helyi megoldásokkal és együttműködésekkel, különös figyelmet fordítva az atipikus foglalkoztatási formák népszerűsítésére.

Az iroda tevékenységei révén a munkaképes korú nők foglalkoztatottságának növelését kívánja elősegíteni, egyúttal csökkenteni az álláskeresők és az inaktívak arányát a térségben. Mindezekhez lehetőséget kínál a Család és KarrierPONT Zalaegerszeg a munkába állást és a munkában maradást megkönnyítő szolgáltatásai révén, amelyeket a térség munkaerőpiacának keresleti és kínálati oldalához igazítunk. Az iroda mindennapos tevékenysége és a munkaerőpiac releváns szereplőinek együttműködésével hozzájárul a térség gazdaságának erősítését megalapozó képzések tartalmi és minőségi jellemzőinek javításához is.

Az iroda többek között ingyenes tanácsadásokat nyújt, képzéseket, tréningeket workshopokat szervez, segít az atipikus munkahelyek feltárásában, s visszailleszkedni a munka világába. Ezen felül színes programokkal, előadásokkal, klubfoglalkozásokkal segíti a család és magánélet összehangolását, segít megtalálni önmagunkat, segíts a gyermeknevelés és a munka között újra NŐnek lenni.

Szeretnénk, ha a Család és KarrierPONT Zalaegerszeg több lenne, mint egy információs és szolgáltató központ. Célunk, hogy a minket felkeresők örömmel térnének vissza további szolgáltatásainkra, programjainkra. Szeretnénk egy olyan találkozási lehetőséget nyújtani a nők számára, amely mintegy kapcsolatteremtő közösségi térként is szolgál.

 

                                                                                                                                       Várunk mindenkit!

 

                                                                                                  Család és KarrierPONT Zalaegerszeg

Tanácsadások

Tanácsadások

Képzések

Képzések

Klubfoglalkozások

Klubfoglalkozások

galériák

Galériák

2019. JÚNIUS

2019. JÚNIUS

2019. MÁJUS

2019. MÁJUS

2019. ÁPRILIS

2019. ÁPRILIS

2019. MÁRCIUS

2019. MÁRCIUS